Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gregg får dagens gnägg!

Vän efter limerickar raggar...
Jag hoppas denna honom väl taggar...
-Får lägger ej ägg!
Vet du varför då Gregg?
- Nej! - Då blir det ju bara: Skalbaggar...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-13 12:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Skall-skratt ha ha ha var lagt! :)))
2021-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt