Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sten Sture den äldre, d.14:e December 1503.


Räkna mig


Räknar du mig när du räknar stjärnorna?
Känner du min puls när du ligger stilla och tyst?
Hör du mig dra händerna i håret när du går genom löv?
Räknar du mig när du räknar dagar?
Känner du min trötta vildhet bakom dina ögon när du stänger dem?
Håller du mina händer i en enkel dans?
Räknar du mig när du räknar sidor i Boken?
Läser du sanningen för mig när de vänder sig?
Ställer du mig frågorna jag har ställt till dig?
Räknar du mig när du räknar molnen?




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-15 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen