Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förevisning.


Rökfall


vinden
blåser sin vita rök
ned till mig
och röken från min eld
blåser upp till Honom.
spenderande och spenderad
förställer jag mig
och Han är inte
som du föreställer dig.
stjärnorna
blåser ner på oss - vi.
Han är borta
från jorden.
en förbannelse slår ut,
fritt faller
människorna
i allsköns laster
på jorden.
rök
och fempunktskalvinism.
ryttarhistorier
upp och ner.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-15 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen