Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sömnparalys

på natten är det svårt att andas

när skuggfolk intar form och tyngd

ur drömmen vill förföljelser dansa

nära hjärta och kärl tills rörelser gryr




Fri vers (Fri form) av Agnes Gustavsson
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-16 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnes Gustavsson
Agnes Gustavsson