Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sinnets djup

i sinnesdjupet växer tro
när känslor väcks så hopp kan gro
och strax under min brända bro
så släpps snart ljus ur mörkrets klo




Fri vers (Prosapoesi) av Agnes Gustavsson
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-01 12:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text. Fin bild. Och vilken samklang dem emellan.
2022-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Agnes Gustavsson
Agnes Gustavsson