Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångest för allt...


Ångest

 

 

 

Jobbångest

Matångest

Varför gör jag inget med mitt liv ångest

 

Stressångest

Livsångest

Varför höll jag inte vad jag lovade ångest

 

Miljöångest

Framtidsångest

Varför är det ingen som älskar mig ångest

 

Dödsångest

Sovångest

Hur ska jag hinna ångest

 

Socialångest

Singelångest

Dåligt samvete ångest

Hur ska pengarna räcka ångest

 

One night ångest

Sjukhusångest

Varför drack jag så mycket ångest

 

Nyhetsångest

Deppångest

Panikångest

Varför är det ingen som saknar mig ångest

 

Coronaångest

Otacksamhetsångest

Helgångest

Semesterångest

Önskar jag kunde göra mer ångest

Julångest

Ensamångest

Fånga dagen ångest

 

Tror fan att det finns ångest för allt...




Fri vers av Anna Nyman
Läst 214 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-12-17 17:35



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Ja ångestdemonerna är många och kan kräva hantering.

P.S.
Kolla inte in attraktionslagen.
Det är bara vidskepelse och bondfångeri.
2023-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Inte ägg.
2021-12-17

  Marita Ohlquist VIP
Det är sannerligen mycket som är ångestframkallande.
2021-12-17

  Monica Lindgren
Mycket ångest på en gång. Finns humor också i denna ångest-dikt! Jag önskar diktjaget en ångestfri julhelg!
2021-12-17

  Den skrivande tysta
Kolla in attraktionslagen!
2021-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman