Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det orörda

 

Skrämde jag dig

till tysthet,

när jag drog dig närmare

det orörda.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-18 17:23



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Snyggt! Jag har läst flera stycken och fick mersmak. Duktig skribent.
2022-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP