Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kamp.


Besittningen


fiendefanor vecklas ut.
ben, blod, märg, senor,
brosk, ådror och skelett
skändas av angriparen.
hakar upp himlen
ned till jorden.
underhåller stammarna
mot dödens vredesrep.
släpper ut eld
från ballong till korg.
runt vår bygd
stadiga fötter
nu marscherar.
beväringen går ut
för att mota bort
besättarna.
gör motstånd,
ger moteld,
försvarar besittningen.




Fri vers av Koloristen
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-18 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen