Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Överklickat.


Fallandes


Av alla perfekta ögonblick
borde detta ha varit dödligt.
Jag var trädet som föll
och jag kunde obemärkt
ha brutit min nacke
av kärleksfull njutning.
Närvaron av ljuva älskogsljud
och ekande hjärteskratt
som kunde ha spräckt
våra utmärglade kroppar.
Varken tid, kost eller logi
spelade någon roll.
De mjuka orden som slår
mot allt mitt blod
tills jag i lyckorus
hoppar omkring
utan tillstånd av syre.
Kan ett efterföljande
ögonblick
av minsta negation
överleva fallet
i denna skönhet?




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-19 22:05



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Jag sträcker sinnet och det är i sig belöning nog för läsningen.
2021-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen