Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs till andra advent


Adventshaiku I


två ljus i fönstret
katten stirrar
på en mus




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-20 00:40



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Kattebus och juleljus. Myyys!
2021-12-20

  TrollTörnTrappan VIP
Texten upps-kattas! Miss-tänker att författaren också tolkar ljusen som ögon..? - åtminstone en stilig möjlighet...
2021-12-20

  Nanna X
Haha jag tolkade ljusen som kattens lysande ögon.. Fin stillbild.
2021-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP