Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är svammel

Kyssen dröjer
Sig kvar på mina läppar
Bussens dån
Avtar sakta




Bunden vers av Max Ludvig
Läst 73 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-20 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Ludvig