Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små fötter, kalla golv


Långsamt så
Att jag hinner ifatt
Just nu
Är jag lite matt
Gå långsamt
Så lovar jag
Att jag kommer
Ikapp




Fri vers av Max Ludvig
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-26 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Ludvig