Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flimmer

I ett ensligt mörker
Vilande
Iakttagande
Längtande in
I det som ser så varmt
Och inbjudande ut
Från utsidan
Till Insidan
Förfrusna fingerspetsar
Mot en värmande handflata
Vågskvalp
Vid dövörat
Och mot hjärtkammaren




Fri vers av Max Ludvig
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-24 20:01



Bookmark and Share


  Tim Lukic
Känner igen ödsligheten i det sken som Malmö gillar att mörklägga medan denna text ekar i bakhuvudet.

Väldigt snyggt upplägg, ännu en Malmöpoet jag gärna hade tagit en kaffe med.
2023-05-20

  lodjuret/seglare VIP
Vi skriver då alla så olika, fast ibland finns där likheter i sätt att tänka o känna, det minner om lusten att sjunga och av glädje kring ränna...
2023-01-25

    ej medlem längre
Flimmer. Fint.
"Vågskvalp / Vid dövörat".
Inte dumt. Fin rytm.. Kul. :-)

2023-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Max Ludvig