Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtelse, inte glömska

Så fort glider tidens flod
att där du gick i strömmen
är det som svalans flykt ett undflyende minne
av människor och ting
som du berört
eller som berörde dig

Varje beröring inpräntas
på gott och på ont i din hud
ner till sista lagret
som tatueringen du alltid ångrar
du gjorde på fyllan

Och är det inte då så märkligt
hur vi ursäktar oss i tid och otid
som det skulle sudda ut alla linjer
och tror att allt därmed är glömt

Det enda som kan hoppas
är förlåtelse
men glömska - icke




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-20 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP