Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bekräftelsen.


Beviset


beviset
är bara en fläck.
ett blåmärke
för att återskapa
ett andetag
i ett återintag.
mina ursäkter är
mina stövlar på träet.
det högtidliga
och enda ljudet
en sent kommande vår.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 126 gånger
Publicerad 2021-12-23 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen