Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att se fram emot något.


Vidtagna åtgärder


det finns saker
kvar att ge dig.
de hålls och hanteras
i deras väntan.
fyllda och sedan
tömda och fyllda igen.
dagar och veckor likaså.
respektera åtgärderna
vidtagna här
i stående givakt.
håller tiden i hand
för din skull,
inte min.
vilken tröst!
mattor i huset
som i att vänta,
som i att räkna,
tillräckligt länge.
det är länge nog.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-24 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen