Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Julen rymde. Fånga!

 

Julen verkar borta
har nog försvunnit
ej ens komna korta
adventsljus brunnit

helgstämning väck
bestämt av utträde
även Tomtens säck
tillika dennes släde

de tårögda barnen
med bäva har blick
ser malts i kvarnen
klappar de icke fick

av återstods spillra
grep sista halmstrå
i fälla lyckats gillra
av nisse jag fick flå

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-24 08:36



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Magnifikt! Starka rader!
2021-12-29

  Niliboy
Lyssnar på norskan Sissel körchebö hon är fantastisk och det bästa för en lyckad jul! God jul på dig Uffe! Birger
2021-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP