Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet i en stund då jag kämpar mot andnöd och mina fiender ber för min död.


Andetag


Återskapa en värld
där god andning är möjlig
och varje slumpmässigt
spill tar fast form.
Mäter och skär tiden
som jag vill.
Fastar ifrån den
tills jag inte längre
behöver dess kött.
Ända tills att hunger
är den enda lämpliga känslan
för en sådan värld.
Varje apelsinträd
translittereras sedan
till "andetag."




Fri vers av Koloristen
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-25 01:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja andningen, transpirationen här transkriberad och transpirerad med bravur... Utan syret i lungorna blir det svårt att tänka klart...
2021-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen