Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
retake på flyga drake


Tellus



en dag ska jag
växa ur mina rötter
och vandra
med sjumilakliv

se planeten från ovan,
känna hela jorden
mellan mina tår


en dag blir jag större
och har tellus

i mina kupade
händer




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-26 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel