Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till utkast av liv


ilar av hågkomst
formats till
lockar i hennes hår


där på minnesvind
månande om oförlåtligt
i glömska nedsänkta år


och med somliga ögon
ofta finna själsmönster


från tankeflydda dar
på andras premisser


till utkast av liv och
personliga skisser




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-27 10:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Djup vacker prosapoesi!
2022-01-07

  Elinor Sörensson VIP
Gillar bilden av hur minnen
formas till lockar i kvinnans
hår.

"minnesvind".
Fint.
2022-01-01

    Lena Staaf VIP
Minnen att vara rädd om. "Minnesvind" - fint!
2021-12-27
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP