Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eld i kylan


Källans Stora Kraft

Källans stora Kraft ger kontakt med vänner som jag haft/
vänner som jag har som väljer att stå fast/
så när jag känner det är dags le mer ej va lack/
så brinner eldens helhet ej sken-helig av trams/

bara medveten om chans då jag ser skenets dans/
hel het men down svårt att se fel med knark/
då passiviteten gror av att det är mörkt o fett me kallt/
så försöker jag alltid vända mej till källans stora kraft/

för kärleken fixar allt så vi förtjänar vår framtid/
förväntar mej aldrig att bli hjälpt för alltid/
men ibland behöver man en kickstart och kämpa med allting/
under en kall vind kan ändå solen värma fantastiskt/

och under en varm sol kan en kall vind svalka/
om du kapar stammen börjar granen att barra/
högre jaget sammankopplat med ärkeänglar/
o min verklighet märker jag förändras/


VERS2
börjar känna mej som hemma i att vara påväg bort/
färgerna dom bländar men skapar ett vägstopp/
för att frälsa dej med pennan sen vaknar du nog upp/
kämpar på och eldar, skapar en god lust/

Vakna nu horor! det finns andra lösningar/
än att slava för Goliaths belöningar blinda o döva man/
går igenom prövningar men märker inte vad du lärt dej/
om det hela tiden blir störningar så värker verken vidare/

kränker, dränker dej i lidande för du missar din egna livsplan/
kämpa vännen vidta mer andlighet utanför kyrkan/
snutar som hycklar i lag med lagen/
opolitiker ute o cyklar men lovar att ta tag i saken/

ja en dag i taget och fångar du varje dag/
så löser sej dina verkliga problem och ångesten avtar/
mitt sätt är att skapa dela ljuset det är så vi växer/
så flyt som vatten och vattna, hela växten istället som texten/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-29 13:33



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Svängande bra budskap
Som tål att varsamt
tuktas ner mer?
;)
2021-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl