Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
n


Snön faller

I cirklar av glädje

Kastar den upp

Låt den gnistrande falla ned

Snön är mjuk

Gör en ängel

Värmer

Skiner

Genom

Det sårbara

Gör ont

En ängel

Vill dig väl

Känna alla 

Dina tårar

Gömda i dåtiden

Ditt innersta 

Värms upp

Av din egna ängel

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-30 18:52



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"Snön är mjuk
Gör en ängel"
Värmande är dina ord - tack!
2022-01-03

  alicja lappalainen VIP
den barnsliga glädjen kommer fram när man se snön falla.
2021-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP