Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redo att ta risker


Redo att gå..

Jag står på kanten redo att hoppa..

dags att ta nästa steg?

dags att gå ut i livet med ett leende på mina läppar?

låter kul..




Övriga genrer av Sbva91
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-07-31 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91