Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är som vinden


Kärleken är som vinden

man kan inte se den
men man kan känna den

Ibland svalkar den och är underbar
Ibland svider den och är fördjävlig

Man kan alltid lita på att den kommer tillbaka
men väntan kan kännas som evigheter i värmans hetta

Man kan inte på något vis bevara vinden
lika lite som man kan bevara kärleken

Det enda man kan göra är att hoppas att den håller i sig




Övriga genrer av Sbva91
Läst 577 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-02 20:56



Bookmark and Share


  Jessica91
Bra liknelse :D
2008-01-09

  Just Emotions
har du sett på film idag? a walk to remember\" ? kanske
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91