Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret ser jag än en hjälpande hand

Blomman i mörkrets vackra dis
följer solens strålar och litar på allt den ger

Lutar sig djupt i dess famn
och hoppas på att få vakna igen

Solens strålar de vankar fram
väcker blad till liv
och skapar en hjälpande hand som håller den upp

Blomman den sig sakta reser
till solen den faktiskt ter sig

Tiliten som den ger
är kärlek av äkta vara

vad det må innebära att lita på
att den man behöver
kommer tillbaka

Skapar en värme som håller en uppe
Som låter en fortsätta leva i mörkrets vackra dis




Övriga genrer av Sbva91
Läst 542 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-25 21:04



Bookmark and Share


    ingvar VIP
\"Till solen den faktisk ter sig\". Vackert.
2007-12-28

  Ezo
Varm och härlig dikt samtidigt som den andas vemodigit! Bra!
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91