Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev nu


Kärlek kan komma som en ljuv suck och fylla en med glädje…
Den kan fylla hela ens hjärta

Och få en att göra underbara ting…
Ting som ska följa en hela livet, sida vid sida

Ens handlingar som ska frambringa lycka…
Ibland kan man ta dessa saker för givet

Och så plötsligt kan den dagen komma…
Då allt förändras…

Det kommer som en chock och allt man har kvar är ett brustet hjärta…
Det blir värre och värre…

Man önskar sig tillbaka… ”1 sekund till med min kära…” men det är försent…

Men så är livet, vissa saker tar vi för givet och glömmer exakt hur viktiga dem kan vara..
Smärtan kan komma plötsligt.. det gör den nog alltid, men livet är för kort för att inte leva det..

Så lev det…




Övriga genrer av Sbva91
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-19 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91