Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är svårare än man tror


Konsten att slappna av


Vattnet omger min kropp

Den trygghet
som jag trodde att jag skull uppnå

Finns inte där...

Det vatten som borde spänna av varje muskel
flyter runt omkring mig som magneter

Magneter som drar ut stillheten
ur min kropp

Jag darrar...

Mitt hjärta rusar fram
som om jag vore rädd för vad som sker

Mitt emellan mina flåsande andetag
försöker jag lugna ner migsjälv

Jag dyker...

Försöker rymma från känslorna

Det dunkar häftigt

Och djupt inom mig
hör jag hur hjärtat
skriker

Paniken stiger...

Jag försöker tänka
på någon som betyder

Men rädd och förvirrad
upptäcker jag tomheten inom mig...

Jag kippar efter andan och får en kallsup
som påminner mig om var jag är

Jag är rädd...

Försöker få fram tårar
men inga lyckas tränga sig ut

Huvudvärken uppenbarar sig

Och jag skriker inombords...






Prosa (Prosapoesi) av Sbva91
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 21:11



Bookmark and Share


  Jessica91
vad ska man skriva? Breathtaking
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91