Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Splitter det kan lagas

Jag sitter här med splittror i min famn
glaset skimrar och speglar blodet min hand

Mina våta tårar faller hastigt ner
blicken far genom rummet, men inget jag ser

Förtvivlan stiger i och med allt
jag skriker i min ilska \"jag är ensam trotsallt!\"

Helt plötsligt stannar jag upp
ser framför mig en salig och läskig kupp

Det är inte förr, det är inte tidigare
men det är nu dags att vandra vidare

framåt jag kikar
och hoppet jag hittar!




Fri vers av Sbva91
Läst 428 gånger
Publicerad 2007-12-25 23:50



Bookmark and Share


    ingvar VIP
\"Splittror\" är ett bra ord!
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91