Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken och döden


i ögonhöjd -
i gipsvaggor

ansikte mot ansikte -
krycka mot krycka

vid sidan om oss
ett träd i full storm

stammen vajar
men grenarna pekar orörligt

 




Fri vers (Fri form) av Almagrundet
Läst 224 gånger
Publicerad 2022-01-03 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet