Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlar på lycka

 

 

dagen igår kommer inte igen

sörj ej det som varit

se den nya dagen som en vän

det som varit har förfarit

 

små smulor av lyckliga stunder

se det stora i det lilla

ögonblick av små, små under

allt jag gärna skulle vilja

 

korn av kärleks ord sagda

värmer ett vissnat hjärta

av tillit och mod lagda

där finns ingen svärta

 

som pärlor av vackraste kulör

dom samlar jag på gyllene band

lystern så vacker, den mig förför

skiner så himmelskt i min hand

 

inget mera är värt än lyckostunder

ger mig svar på mina frågor

livets små, små under

gungar på livets vågor

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-01-04 09:11



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Life is a bitch if you ask me. Yeah.
2022-01-10

  Solstrale VIP
Ja vaska guldkorn i vardagens trall ger en lite lycka i alla fall...
2022-01-07

  Kungskobran VIP
Det är de små små detaljerna som gör det som Povel Ramen sjöng
2022-01-06

    Lena Staaf VIP
Fint att samla på lyckostunder (i stället för oförrätter, som många gör).
2022-01-04

  ULJO
Fint att samla på. Lycka. Härligt.
2022-01-04

  Cikoria Blå VIP
Fint och sant.
2022-01-04

  Sparvögat VIP
Åh så vackra ord, livets vågor, underbart…
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP