Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag finns på Instagram i bildformat under samma nick @honkallarsigpoet


Låtskatter

Det är typ det jag vill
När jag möter din blick
och du har en jukebox i blicken

 

"Ibland vill jag sampla dina tankar
och gör en remix av dina tokigaste anekdoter
och dansa till dina melodier på repeat

 

Jag kan vara din låtskrivare
Skriva melodier du hummar
i ditt huvud
När du går på stan
Om du så önskar gå ut och dansa
eler känna refrängen i kromosomerna

 

I can give you that beat, beat

That beating beat




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-03 23:13



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Tack för fina kommentarer hörni! Och tack för att du noterar det :) Har oftast musik i gång när redigerar :) eller får inspo från musik ... det var egentligen därför jag ens började skriva.
2022-01-05

  Madrugador
Jag diggar hur du alltid gör musik av orden och hur du jammar metaforer som får ögonen dansa.
2022-01-04

  BenGust VIP
You can't beat the heat
of a marching drum but you
can melt it by its own fire.
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP