Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Do you like what you read?

 

Do you like what you see?

 

allt är så ytligt i bland
Procent och statestik
Algoritmer hit och dit
Hotell-frukostar
och vyer från fjärran öster
vi är så insvepta i snygga filter
att vi glömmer vad vi gör

 

så jag undrar
Gillar du vad du läser
eller är din likes
i vissa inlägg
en i mängden som görs
i rent slentrian
med höger pekfinger
svepandes
i 20 kilometer i timmen

 

och inte med hjärtat på rätta stället

 

Känner du dig som
mig ibland som en hycklare ...

Scrolla inte i mig som
allmän egendom
This is what I write
I am not always what I like




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-05 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP