Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofattbart

 

 

När du mister

det du inte ville ha

blir det omistligt för dig.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-05 21:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag säger bara det, där som jag utbrast för nu så länge sedan.
(Solen den lyser så underbart gul.
Om himlen syns blå, är den inte så ful...) Minns inte längre just hur en möjlig fortsättning lät sig skrivas.
2022-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP