Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ju äldre vi blir desto mer omfamnar vi vår tid.


Omfamna framtid

Efter ett par skakiga år
känner jag mig mogen
att omfamna
framtiden igen.

Godmorgondag!




Fri vers av Tabac VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-06 07:25



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Låter bra! Fint fångat
2022-01-08

  Öknens Ros VIP
Ju mindre tid vi har desto mer uppskattar vi den tid vi har kvar.
2022-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag har en evighet.
2022-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP