Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Norden en kall månad.


Januaris historia


januaris historia
är mig själv obekant.
inte någon jag lätt
skulle kunna prata med,
än mindre bebo.
smög bort
till konstiga hemisfärer.
mer hemma
än när du är borta.
varje januari
hittar jag mig själv
vilsen.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-08 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen