Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet upp och ner

Det är så förtvivlat grått
vattentunga vägars renar blott

Längtan efter solstrålens ljusa hopp
vill jag låta fylla hela min kropp

Kör min bil på lägsta växel fram
medan livet känns så full av skam

Då och då får jag en strimma hopp
när jag tror mig se slutet på ett gatlopp

Då tar jag ytterligare en kölapp
låter terapeuten ge mig litet piskrapp

Rider maran mig ännu en gång inatt
så får jag kanske tro jag är besatt




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-08 21:46



Bookmark and Share


  Anya VIP
Starkt i bunden form. Hoppas den där terapeuten kan komma med några kloka ord också? Annars är det meningslöst. Som du ser får din text mig att börja tänka.
2022-01-11

  morgonstjärna VIP
snygga rim bra gestaltad känsla
2022-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP