Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tyst stund

Tankarna fyller hjärtats rum

Dagarna försvinner

Hela tiden

Ro ingen stress

Sökande

Efter meningen

Följer trappan steg

Upp till toppen

Här allt tyst

Behagligt

Livet ger hopp

Står ser ut

Framtiden väntar

Optimismen

Tar tillbaka

Allt

Ger en  mening

I livet

Så underbart

På sitt bästa

Här och nu




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-10 12:25



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Tankarna som dyker upp i en tyst stund. optimism, mening och att uppleva
allt det goda just i här och nu.
2022-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP