Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om tappad kontroll och dålig kvalitetssäkring


Vart tog pengarna vägen?

Skolan, sjukvården och omsorgen blöder.
Man har skurit ner på personal samt sålt ut dessa institutioner vilket har givit de nya ägarna möjlighet att fortsätta nedskärningarna för att tjäna mer pengar medan dessa verksamheter visar på enorma brister, vad gäller personal och medel. De styrande har fullständigt tappat kontrollen.
Bristerna handlar inte om C19 längre när man granskar inläggningar och vårdplatser
Nu kommer de brister som legat under ytan upp i ljuset.
Vanlig, influensa, Rh virus,vinterkräksjuka,
inställda operationer mm.
Måste vara nära kollaps eftersom man nu tar till så stora ingrepp.

Vart tog pengarna vägen.?

Saknar analys av alla åtgärder, vilka gav inte effekt eftersom det fortsätter trots vaccinationer och provtagningar.
Måste vara ett stort systemfel. Är det vården som är nära botten och allt som legat i träda under pandemin kommer tillbaka som en bumerang.

Varför fungerar inte ovanstående institutioner
i välståndsstaten Sverige?

Skolan, vården, polisen och omsorgen?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-10 16:07



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Berättigad fråga men på fel forum!
2022-01-17

  Koloristen
Vart tog pengarna vägen?

Vart kom pengarna ifrån?

Avgörande frågor för den närande delen av befolkningen.
2022-01-10

  Kungskobran VIP
Det har kommit ca två miljoner invandrare till Sverige, under tvåtusentalet till en mycket stor kostnad. Dessutom är många vårdbehövande. Varesig skola vård eller omsorg har varit dimensionerat för detta. I synnerhet åren 2015-2017 då hundratusentals kom på kort tid.
Det är den huvudsakliga anledningen till problemen. På sikt kan vi hoppas att det löser sig och att vi kan bygga ut och få tillräckligt med utbildad vård och skolpersonal och att våra invandrare kommer i arbete. Men det kommer ta tid.


2022-01-10

    lydriket
Viktiga frågor.

Det svenska folket utsätts nu för ett systematiskt och systemhotande förtroendemissbruk från de förtroendevalda.
2022-01-10
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP