Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlingens påverkan

Orden som sägs har inga ben men är tillräckligt kraftfulla för att krossa ett blödande hjärta. Blicken kan inte döda men kan få en att känna som man redan har en livlös själ. Frånvaron betyder inte att själva existensen upphört. Men känslan är som att inget nånsin ägt rum. Kyssar kan vara eldigt heta men när dom är utom räckhåll kallare än själva istiden. En beröring som kan kännas skön men ändå sakna en genuin samklang. Abstinensen i kropp och sinne då närvaron försvunnit, av giftet som utbyttes.




Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-11 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan