Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon och välkommen till en ny dag!

Sovit gott
Bryggt ljuvligt kaffe
Gått den där efterlängtade
morgonpromenaden
Läst tidningen
Tänt braskaminen
Bäddat sängen
Gjort sig iordning
Rufsat till frisyren
Känt sig nöjd och vacker
Köpt blommor
Tagit bussen till
en vän med cancer
Han kan dö närsom




Fri vers av killedbycoffee
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-11 06:02



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Texten flyter så fint och ett innehåll som speglar när livet är hanterligt trots allt. Ljus och mörker, vanligt liv och avslutande liv i symbios och varför skulle det vara på något annat sätt. Lite Hemingwayfilosofi här: livets värde när mörkret lutar sig in.
2022-01-11
  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee