Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i backspegeln sett


Nittioett


Till huset vi flyttade
nittioett
dottern var fyra
och sonen var ett

Att få vårat egna
äntligen skett
och slippa att hyra
det kändes så rätt

Barnen de växte
bokstavligt sett
familjen på fyra
förökades lätt

Med dottern som kom
blev familjen komplett
tre skatter så dyra
livet oss gett

Så ofta vi oss
till skogen begett
skådat en myra
och plockat bukett

av blommor

och många
julgranar klätt
snöstormens yra
vi också har sett

Livet har inte
alltid vart lätt
men jag kan bedyra
för er vitt och brett

att kärleken famnat
och hållit oss tätt
när svårt var att styra
till Herren vi bett

Nu lämnar jag pinnen
i livets stafett
och kastar en lyra
till nästa kvartett

Tiden är kommen
allt är berett
för Sarah fyra
och Joseph ett

<3










Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-11 23:46



Bookmark and Share


  Anya VIP
Du bjuder på ett helt liv och nästa generation också. Gud är med och det gör mig glad.
2022-01-16
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP