Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden, minnena & allt där emellan




mot slutet
minns man alltid början


jag tror det stämmer


för när du packade flyttkartongerna
& samtidigt såg dig om en sista gång
som i ett försök att bevara ett minne

såg jag framför mig
första dagen du flyttade in



efteråt var tystnaden
det enda jag kunde höra
i lägenheten

& alla som älskat
vet hur den blir
till en storm

när minnena blåser in
allteftersom




mot slutet
minns man alltid början


där står vi
som i vårt första möte



& tittar på varandra
för evigt












Övriga genrer av Rozhan
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-11 18:48



Bookmark and Share


  sthlmdikter
Fantastisk text!
2022-01-11

  cilax VIP
fina stråk
2022-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Rozhan
Rozhan