Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid resans slut hörs bara personerna vi inte var


jag tror vi drog ner varandra
till en plats
där vi glömde bort
vilka vi var
utan varandra


kanske var det därför
allt blev så vackert
när vi tillsammans
bestämde oss en dag
för att släppa av varandra
för & finna oss själva igen


& visst
jag kanske inte var allt
du önskade dig

men jag vet
att du älskade mig i början

för när jag försökte bli
till den du önskade att jag skulle ha varit
blev jag istället som dig

någon du aldrig älskat



men önskat
du hade lärt dig att älska

som jag



























Övriga genrer av Rozhan
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-11 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rozhan
Rozhan