Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Time flies ...


Jagad

Flyter fram i snirkliga vågor
på starka vingar över snåren
lekfullt väjer jag för hindren
rymden öppnar villigt en väg
solen bränner min nakna rygg
körsbärsblom täcker världen
hisnande av färden blundar jag
tiden rusar in i storseglets maskor
nyss tjugo kanske lite mer än så
igår sextioett idag sjuttiotvå
ödet ler triumferande brett
slutet ligger nära inpå




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-12 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP