Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omväxling, i det, som är samma...


Närmare Du till Mig


En liten tur
med dans

En het kind
som nästan bränns

En kväll, som skiljer sig
från alla andra

Vilka också skiljer sig
från varandra

Denna värme, varje kväll
varje dag, varje dygn

Om inte det är lycka
Vad är då lycka?




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2022-01-12 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST