Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avståndet

Sitter halvberusad,
ser dig.
Du håller på med ditt,
känner en saknad efter vår närhet.
Nu avstånd och
tjock dimma emellan.
Jag kan ju irra mig fram,
men avståndet finns i mig,
inte mellan det som kan vara du och jag.
Avstånd som slagit rot.
Avstånd till mig själv.
Men i berusningen klarnar det,
dimman lättar.
Jag böjer mig fram och
kysser dig.




Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-13 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP