Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekvation

Alla tecken
är det en produkt
av slump
och önskan

eller är det så
att du verkligen
sa
skrattade
och gjorde
allt det där.

Jag vill tro
men vågar inte



efter allt



Vänder bort
blicken
men vill
se dig



och le




Fri vers av aPorcupine
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-09-01 15:00



Bookmark and Share


  Novemberflickan
välldigt fin=D
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine