Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam men farlig

kärleken själv
utrustad till krig
står där ensam
väntar på att få ge glädje
men akta!
var varsam
ett snedsteg
och blodet kan droppa




Fri vers av aPorcupine
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-23 19:28



Bookmark and Share


  Mareld
Gillade den här. Smått dramatiskt avslut.
2006-10-14

  Neal
Bra dikt !
2006-09-17

  DanSan
********************************

Du måste ha jobbat hårt med den här!
Det här var underbart, kort och koncist!

Bra ordat och tänkt!!!

MVH Dan

*******************************
2006-09-16

  Emilia Berg
Underbar dikt!
Hälningar Emilia
2006-09-01

  Neal
Kärlek kan vara farlig, men oftas underbar !
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine