Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


glömde jag


Sörja


När allt blev
som det aldrig varit
och livet inte mer
blev sig likt igen

var det jag som
höjde fanan
och höll god min
så gott jag kunde

för att överleva
har jag förstått
nu efteråt

Men när allt inte blev
som jag trodde det var
och jag tappade både jobbet
och mig själv

har det sakta
gått upp för mig
det som alla såg
men som ingen berättade

att mitt i all sörja
glömde jag sörja




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-17 02:21



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Din dikt lägger sig in
bland mina minnen
och de blir
allt fler
tack!


2022-01-17
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP