Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I badrummet.


Lyssnande


när jag är i duschen
hör jag att du kommer in.
tusen gånger.
jag hör att du kommer in.
jag hör att du kommer in.
jag hör att du kommer in.
vattnet dunkar genom mitt hår.
vattnet bankar genom min hud.
jag sköljer ur öronen.
jag hör att du kommer in.
jag hör dig.
jag hör dig.
jag hör att du kommer in.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-18 00:53



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
??denna var rolig. bra.
2022-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen